NAV vacatures

Ben jij op zoek naar NAV vacatures? Bekijk dan de website van Newminds. Wij bieden NAV vacatures voor interessante banen op het gebied van Microsoft Dynamics NAV, ook wel bekend als Navision. Je kunt zowel bij ons terecht als NAV developer en als NAV consultant. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde mensen met een HBO denkniveau en enige ervaring met Microsoft Dynamics NAV. Voldoe jij aan deze eigenschappen? Dan raden wij je aan om op één van onze NAV vacatures te reageren. Wanneer je wordt aangenomen voor één van onze NAV vacatures, kun je rekenen op een uitstekende baan. Wij zorgen voor prima arbeidsvoorwaarden en bieden de ruimte om te groeien in jouw Dynamics NAV carrière. Tevens zijn wij erg flexibel met de werktijden van onze werknemers. Bij onze NAV vacatures behoort thuiswerken ook tot de mogelijkheden.

NAV vacatures

Momenteel heeft Newminds nog enkele NAV vacatures openstaan, onder andere die van NAV ontwikkelaar. Ga je aan de slag als NAV ontwikkelaar bij Newminds, dan ben jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een geschikt ERP pakket. Je zult het aanspreekpunt voor klanten zijn bij bijvoorbeeld storingen of vragen. Tevens overleg je regelmatig met de NAV consultant. NAV consultant is één van onze andere NAV vacatures. Als NAV consultant houd je je bezig met de implementatie en het adviseren van klanten. Je hebt de leiding over de projecten binnen het bedrijf en brengt de bedrijfsprocessen in kaart. Spreekt de baan van NAV developer of NAV consultant jou aan en ben je benieuwd naar onze NAV vacatures? Ga dan naar de onderstaande pagina’s om onze NAV vacatures te bekijken:

  • Is ERP pakketten ontwikkelen iets voor jou? Bekijk de NAV developer vacature
  • Als NAV consultant ben jij het intermediair tussen Newminds en de klant
  • Voor meer informatie over Newminds kun je op onze website terecht

Ben je op zoek naar een uitdagende, gevarieerde baan op het vakgebied van Microsoft Dynamics NAV? Bekijk dan nu de NAV vacatures van Newminds en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega in de functie van NAV ontwikkelaar of NAV consultant.

Veel gezochte termen»

VoIP TwenteChecklist iPadChecklist mobileDigitale werkbonDigitale werkbon iPadDigitale werkbon mobileDigitale werkbon serviceGrafisch planbordInspecties iPadInspecties mobileMobile field serviceNAV field serviceNavision OverijsselNavision serviceNavision TwenteOffice 365 OverijsselOffice 365 TwenteOnline backup OverijsselOnline backup regelenOnline backup TwenteProductie planningProductie softwareProductie wegen en etiketterenApp voor salesApp voor serviceService planningSoftware foodSysteembeheer OverijsselSysteembeheer TwenteVoIP OverijsselWegen en etiketterenSysteembeheer HengeloKPI serviceDynamics NAV natuursteenNavision iPadNAV food sectorNAVgrafisch planbordNAV iPadNAV serviceDynamics food sectorDynamics grafisch planbordDynamics NAV AGFDynamics NAV field serviceDynamics NAV iPadDynamics NAV mobileDynamics NAV weegapparatuurDynamics OverijsselDynamics serviceDynamics TwenteERP software foodERP software productieERP software field serviceField service automatiseringField service softwareNAV OverijsselNAV TwenteNavision AGFNavision food sectorNavision mobileNavision grafisch planbordDynamics NAV vacaturesNAV vacaturesNAV ontwikkelaarNAV developerDynamics NAV ontwikkelaarDynamics NAV developer.