Productspecialist ICT customer service

WAT GA JE DOEN?

Als productspecialist ICT bij Newminds ben je een belangrijke schakel tussen de klanten, het werkveld en de organisatie. Je ondersteunt bedrijven bij het gebruik van de Newminds software. Je ontwikkelt en bouwt standaardrapporten en analyseert mogelijke aanpassingen in de standaardsoftware zodat de ontwikkelaars daar zo mee aan de slag kunnen. Bestaande klanten, die vaak al jaren tevreden met hun maatwerkoplossingen werken, vragen regelmatig specifieke aanpassingen in de software. Deze vragen komen bij jou terecht, en de antwoorden worden door jou of door jouw collega’s van de Customer Service afdeling beantwoord en gerealiseerd. Belangrijk hierbij is dat de vragen, meldingen en wensen zo efficiënt mogelijk worden opgepakt en afgehandeld, waarbij kwaliteit en praktische haalbaarheid voorop staan.

Je komt te werken in een klein team van productspecialisten, waarin veel waarde wordt gehecht aan teamwork. Je hebt elkaar nodig om tot de beste oplossingen te komen. De standplaats is het kantoor in Hengelo. Het werk vindt meestal plaats op kantoor, maar je bent wel bereid om te reizen in Nederland om op locatie klanten te kunnen helpen.

WAT VRAGEN WE VAN JOU?

Vanwege uitbreiding van het team is Newminds op zoek naar iemand die voldoet aan (de meeste van) de volgende punten:

  • Je hebt afgeronde ICT gerelateerde MBO+ of HBO opleiding en hebt 3-10 jaar werkervaring.
  • Je hebt een technische achtergrond en hebt ervaring met programmeren. Ervaring met Microsoft Dynamics Nav is een pré.
  • Je bent analytisch, mensgericht en oplossingsgericht.
  • Je bent communicatief sterk, overtuigend en in staat om snel de vraag achter de vraag te achterhalen.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal. Duits is een pré.
  • Je bent woonachting in de buurt van Hengelo

WAAR KOM JE TERECHT?

Newminds is een succesvolle, groeiende en professionele organisatie, gevestigd in Hengelo (Overijssel). Zij bieden een vernieuwende totaaloplossing op het gebied van ontwikkeling en levering van bedrijfssoftware, web- en mobiele applicaties. Via zusterbedrijf Newminds Systems bieden ze ook extern systeembeheer en bijvoorbeeld cloudoplossingen. Als gecertificeerd Microsoft ERP Partner weet Newminds, met een brede dienstverlening op het gebied van procesoptimalisatie, steeds meer interessante klanten aan zich te binden in 2 dynamische markten: Agro & Field Service. De belangstelling hiervoor is groot. Daarom hebben zij een aantal jaar geleden de keuze gemaakt om hun IT-oplossingen te standaardiseren. Met als resultaat 2 prachtige producten: AGRIO Software en SPATIO Field Services Software.

Bij ieder bedrijf is een optimale inrichting van de ICT-omgeving cruciaal om het gewenste resultaat te behalen. En dat is nou precies wat onze opdrachtgever levert aan haar klanten. En dat alles op basis van een persoonlijke benadering, een maatwerkaanpak en –oplossing en een gegarandeerd eindresultaat. Kenmerkend voor Newminds is dat ze waarden als betrouwbaarheid, innovativiteit, professionaliteit en Twentse nuchterheid, hoog in het vaandel hebben staan.

WAT KRIJG JE ER VOOR TERUG?

Niet alleen voor opdrachtgevers, maar ook voor haar medewerkers wil Newminds alleen maar het beste. Natuurlijk zijn ook de arbeidsvoorwaarden goed, dat spreekt voor zich. Minstens zo belangrijk is de plezierige, betrokken en respectvolle omgang met elkaar, in combinatie met gedrevenheid en resultaatgerichtheid. Een mooie en unieke combinatie van zakelijkheid en menselijkheid, die leidt tot een plezierige werkomgeving met veel ruimte voor eigen ontwikkeling, en uiteindelijk ook tot een optimaal eindresultaat voor de opdrachtgevers.

Voor meer informatie kun je direct contact opnemen met Erik Laarman. Via e-mail: e.laarman@newminds.nl  Hier kun je ook je cv naar toesturen.

Meer informatie over Newminds B.V. moet je zijn op http://www.newminds.nl.Voor meer informatie over informatie over AGRIO Software vind je op https://agrio.software