NAV ontwikkelaar

Is de functie NAV ontwikkelaar iets voor jou? Dan kun je bij Newminds terecht. Newminds heeft nog enkele vacatures openstaan voor banen op het gebied van Microsoft Dynamics NAV, ook wel Navision genoemd. Zo zijn wij nog op zoek naar een NAV developer en een NAV consultant. Heb jij minimaal een HBO werk- en denkniveau, beschik je over enkele jaren ervaring met Microsoft Dynamics NAV en heb jij de drive en passie voor een baan als NAV ontwikkelaar? Dan zijn wij naar jou op zoek. Bij Newminds staat de tevredenheid van onze werknemers hoog in het vaandel. Wij zorgen voor prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en zijn flexibel met jouw werktijden. Ook thuiswerken behoort tot de mogelijkheden van een NAV ontwikkelaar.

NAV ontwikkelaar

Als NAV ontwikkelaar maak jij met je team een ERP pakket op maat voor de klant. Het is erg belangrijk dat de producten naadloos aansluiten bij het bedrijf en de wensen van de klant. Doordat ieder bedrijf anders is, is ieder product uniek. Dit maakt de baan van een Dynamics NAV ontwikkelaar erg gevarieerd. Naast het ontwikkelen van ERP pakketten ben jij het aanspreekpunt voor klanten bij vragen en storingen. Ook zal je geregeld overleggen met de NAV consultant, het intermediair tussen jou en de klanten. Kortom: de baan van een Dynamics NAV ontwikkelaar is gevarieerd, biedt veel flexibiliteit en is een baan waarbij je niet alleen met het product bezig bent, maar ook veel contact hebt met je collega’s. Spreekt de functie van NAV ontwikkelaar jou aan? Ga dan naar de onderstaande pagina’s voor meer informatie:

  • Lees meer over Newminds, de specialist op het gebied van ERP
  • Aan de slag als NAV ontwikkelaar? Bekijk direct onze vacature
  • In ons vacature overzicht vindt u meerdere vacatures betreffende NAV

Zoek je een baan in de Microsoft Dynamics NAV branche? Houd je van een baan met variatie, flexibiliteit en collegialiteit? Dan is de functie van een NAV ontwikkelaar iets voor jou. Ga nu naar de website van Newminds en bekijk onze aantrekkelijke vacatures op het gebied van NAV. Wij hopen dat jij binnenkort ons team komt versterken als Dynamics NAV ontwikkelaar.

Veel gezochte termen»

VoIP TwenteChecklist iPadChecklist mobileDigitale werkbonDigitale werkbon iPadDigitale werkbon mobileDigitale werkbon serviceGrafisch planbordInspecties iPadInspecties mobileMobile field serviceNAV field serviceNavision OverijsselNavision serviceNavision TwenteOffice 365 OverijsselOffice 365 TwenteOnline backup OverijsselOnline backup regelenOnline backup TwenteProductie planningProductie softwareProductie wegen en etiketterenApp voor salesApp voor serviceService planningSoftware foodSysteembeheer OverijsselSysteembeheer TwenteVoIP OverijsselWegen en etiketterenSysteembeheer HengeloKPI serviceDynamics NAV natuursteenNavision iPadNAV food sectorNAVgrafisch planbordNAV iPadNAV serviceDynamics food sectorDynamics grafisch planbordDynamics NAV AGFDynamics NAV field serviceDynamics NAV iPadDynamics NAV mobileDynamics NAV weegapparatuurDynamics OverijsselDynamics serviceDynamics TwenteERP software foodERP software productieERP software field serviceField service automatiseringField service softwareNAV OverijsselNAV TwenteNavision AGFNavision food sectorNavision mobileNavision grafisch planbordDynamics NAV vacaturesNAV vacaturesNAV ontwikkelaarNAV developerDynamics NAV ontwikkelaarDynamics NAV developer.