Dynamics 365

Microsoft heeft een product aan haar Dynamics productlijn toegevoegd, Dynamics 365, deze vernieuwde businesssoftware bestaat uit diverse apps, zowel nieuwe als bestaande applicaties. De kracht van Microsoft Dynamics 365 ligt in de integratie van de de beschikbare apps zoals Financials, Field Service, Sales, Marketing, Operations. Met apps zoals Power BI (business Intelligence) biedt het uitgebreide rapportagemogelijkheden. Naast de apps die Microsoft biedt, zijn er diverse apps te vinden in AppSource, de appstore voor Microsoft Dynamics 365. Deze apps zijn ontwikkeld door partners van Microsoft en zijn volledig integreerbaar in Dynamics 365.

Voor wie is Dynamics 365 geschikt?

Er zijn twee versies van Dynamics 365. De Business editie is voor bedrijven vanaf 10 medewerkers tot 250. In US en Canada is deze editie al gereleased, verder wordt deze editie in andere landen gefaseerd uitgerold in 2017.

Voor bedrijven met meer medewerkers is er de Enterprise editie beschikbaar. Vanaf 1 november is deze editie beschikbaar wereldwijd.

Dynamics 365 is dus geschikt voor zowel kleine bedrijven als middelgrote organisaties.

Voordelen:

Goede integratie met Office 365, dit verhoogt de productiviteit

Additionele modules, die met elkaar communiceren en samenwerken

Dynamics 365 groeit mee in het tempo van de organisatie

Maak voor betere resultaten gebruik van de Business Intelligence tools zoals Power BI en Cortona.

 

Voor meer informatie over Dynamics 365 en wat het voor uw organisatie kunnen betekenen, neem contact met ons op.