Pay-Off Billio

Billio is dé standaard payment managementoplossing voor energieleveranciers in Europa. Billio realiseert correcte facturatie, eenvoudig debiteurenbeheer en grip op het financiële proces. Billio integreert met brokers, banken en CRM-systemen en realiseert daarmee end-to-end grip en inzicht in 1 centrale applicatie.

hero pattern

Subtitel van Billio

Wat is Billio?

Billio is een in de energiemarkt geboren oplossing speciaal ontwikkeld met- en voor energieleveranciers. Het is een bewezen, gestandaardiseerde en schaalbare Microsoft Business Central oplossing waarmee energieleveranciers over een robuuste billing en aansluitende finance oplossing beschikken. Billio zorgt voor optimale cashflow door tijdige en juiste incasso’s, ook bij hoge aantallen. Eenvoudige werkwijzen voor het beheren van debiteuren en betalingsregelingen. Het geeft realtime inzicht in de financiële positie op ieder gewenst moment op basis van actuele data en hedendaagse reporting.

De belangrijkste kenmerken van Billio

Vereenvoudig Payment management

Incasseer automatisch Hoog volume Maak afspraken en beheer betaalafspraken Maak prijsafspraken Factureer in termijnen

Integraties

Wissel klantdata, facturen en betaal statussen uit met broker systemen Koppel met banken Koppel met CRM-systemen Koppel met centrale datawarehouses Naadloze integratie met andere Microsoftproducten als CRM, Office en Outlook.

Inzicht

Compleet inzicht voor de CFO Realtime inzicht in de financiële positie Inzicht in betaalproces Inzicht in debiteuropvolging Herkenning en overzicht uitval Herkenning en overzicht storno’s

Over Billio

Wat onze klanten zeggen

Een kort intro tekstje van circa 30 woorden. Een kort intro tekstje van circa 30 woorden. Een kort intro tekstje van circa 30 woorden. Een kort intro tekstje van circa.

Lees alle ervaringen

Pure Energie

Een kort tekstje van circa 25 woorden. Een kort tekstje van circa 15 woorden. Een kort tekstje van circa 15 woorden. Een kort tekstje van circa 15 woorden.

Lees meer

Gulf, Gas & Power

Een kort tekstje van circa 25 woorden. Een kort tekstje van circa 15 woorden. Een kort tekstje van circa 15 woorden. Een kort tekstje van circa 15 woorden.

Lees meer

VandeBron Energie

Een kort tekstje van circa 25 woorden. Een kort tekstje van circa 15 woorden. Een kort tekstje van circa 15 woorden. Een kort tekstje van circa 15 woorden.

Lees meer

Dé voordelen van Billio

 • Eenvoud

  Vereenvoudig het beheer van betalingen, storno’s en gemaakte betaalafspraken door realtime en handige overzichten. Leg betaalafspraken vast en pas deze eenvoudig en direct toe in Billio.
 • Automatisch

  Incasseer automatisch, tijdig en juist en verhoog daarmee de klanttevredenheid.
 • Integratie

  Laat data en workflows voor je werken door koppelingen met brokers en banken. Dankzij deze koppelingen centraliseert het financiële werkproces voor alle betrokkenen applicatie Billio.
 • Inzicht

  End-to-end inzicht in het verloop van het debiteurenproces, statussen en financiële positie op basis van handige overzichten. Hierdoor beschikt de organisatie over een compleet dashboard om juist aangestuurd te worden.
 • Standaard

  Gerealiseerd op basis van Microsoft Business Central standaarden. Hierdoor een toekomstbestendige, schaalbare oplossing die mee kant groeien met een organisatie zonder noodzakelijke complexe maatwerk trajecten.

Subtitel Billio

Newminds

Newminds maakt slimme oplossingen voor specifieke branches: standaardoplossingen met meer dan voldoende opties voor jouw organisatie. Maar zonder de overbodige complexiteit en kosten van high-end oplossingen. Dat doen we op basis van Microsoft Business Central, slimme projectplanningen en met een nuchtere kijk op het vak. Newminds is onderdeel van Axelio en kan daardoor een breed palet aan Microsoft- gebaseerde oplossingen bieden zoals: Customer Engagement, Business Central, het Power Platform en de Moderne Werkplek.

Rick Stevens
Business Development Manager
r.stevens@newminds.nl
06-82917709
Subtitel 1
Titel 1

Een tekst met een call to action. Een tekst met een call to action. Een tekst met een call to action.