Alle AGF-processen door met Agrio

Agrio is dé oplossing voor de handel en verwerking van aardappelen, uien en ander veldgewas. Automatiseer de veel voorkomende processen in de AGF-branche met een oplossing gebouwd op Microsoft Business Central en de jarenlange ervaring van Newminds in de AGF-sector.

hero pattern

De standaardoplossing voor de AGF Branche

Wat is Agrio?

Agrio is dé standaardoplossing voor de handel en verwerking van aardappelen, uien en ander veldgewas. Agrio is een betrouwbare oplossing in de cloud, gebaseerd op Microsoft Business Central en gebouwd op de jarenlange ervaring van Newminds in jouw sector. Agrio rekent af met de frustraties van algemene oplossingen en maakt je administratie makkelijker en efficiënter. Elke dag van het jaar.

Werk Slimmer, Sneller & Efficiënter

Automatiseer je AGF-processen met Agrio

Van het
Veld

Alle gegevens die bij de teler en in het veld verzameld worden krijgen een plek in Agrio. Van bemonsteringen tot afrekeningen op geleverde kwaliteit.

In de
Schuur

Met de functionaliteit in Agrio ondersteun je de processen in de schuur. Je zet sorteeropdrachten door, monitort de actuele status van partijvoorraad en zorgt dat je transporten en vergoedingen aan telers goed regelt.

Tijdens het
Transport

Agrio ondersteunt je volledige transportplanning. Van leverancier naar klant of naar de fabriek en vanaf de fabriek naar de klant. Met partijadministratie en transportbeheer is het traceren van partijen een fluitje van een cent.

In de
Fabriek

Geef instructies weer op de schermen in de productiehal en beheer je magazijnen. Met Agrio voer je kwaliteitscontroles uit en traceer je je eindproduct terug van consument tot aan de teler.

Op
Kantoor

Met Agrio automatiseer je omslachtige en herhalende processen. Bespaar tijd op je administratie, leg alle stappen veilig vast en krijg direct inzicht in de posities.

Producsheet
De seizoenen door met Agrio

Download de gratis productsheet van Agrio en krijg inzicht in de belangrijkste functionaliteiten van Agrio.

De voordelen van Agrio

 • Naadloze integratie met andere Microsoft-oplossingen

  De basis van Agrio is Microsoft Business Central. En dat betekent dat je Agrio makkelijk integreert met bijv. Outlook, Power BI, Teams en alle andere Microsoft toepassingen.
 • Volledig in de Cloud

  Agrio draait volledig in de cloud. En dat betekent: overal toegang en overal dezelfde functionaliteit.
 • Verbinden met bestaande programma’s

  Dankzij de basis van Microsoft Business Central heeft Agrio een open architectuur. Daarmee koppel en integreer je het probleemloos met andere software. Ook als die niet van Microsoft is.
 • Eén gecentraliseerd systeem

  Agrio beheert al je bedrijfsprocessen. Vind, organiseer en bewerk alle informatie die je voor jouw organisatie nodig hebt, op één gecentraliseerde plek.

Wat onze klanten zeggen

Over Agrio

Agrio bestaat sinds 2016 en is ontstaan door samenwerking met verschillende agriculturele partners. Dat was geen luxe, want tot dat moment was er geen standaardoplossing voor de handel en verwerking van aardappels, uien, wortelen en andere veldgewassen. Lees hier wat onze klanten te zeggen hebben over dé standaardoplossing voor hun branche.

Lees alle succesverhalen

Schaap Holland

"De IT is voor Schaap Holland echt de basis van het hele bedrijf.”, vertelt Tom Schaap, IT-manager bij Schaap Holland. “Agrio is wat dat betreft steeds meer met ons meegegroeid.

Lees meer

Aviko

Wie kent de verse friet van Aviko niet? Voor de administratie rondom de aardappelontvangst en voor het aardappelinkoopproces bij de 10 fabrieken, gebruikt Aviko de oplossingen van Newminds, Agrio.

Lees meer

Voor wie is Agrio?

Inzicht, plannen en meer…
Handelaren

Automatiseer je processen en veel voorkomende handelingen. Voor meer efficiency en minder fouten. Altijd en overal toegang tot relevante data en inzicht in je posities. Agrio is ontwikkeld mét en vóór telers en handelaren.

Minder frustraties. Meer oplossingen.
Verwerkers

Vergeet de frustraties van algemene oplossingen en kies voor wat je echt nodig hebt. Zoals het automatiseren van veel voorkomende AGF-processen. Agrio is gebouwd op Microsoft Business Central en de jarenlange ervaring van Newminds in deze sector.

Specialist in de AGF-branche

Newminds

Kies je voor het automatiseren voor je bedrijfsprocessen in de AGF-branche, dan kies je voor Newminds. Met ruim 15 jaar ervaring en meer dan 35 specialisten aan boord zijn wij een ervaren partner voor agrarische bedrijven in binnen- en buitenland. Newminds is onderdeel van Axelio en kan daardoor een breedpalet aan Microsoft bieden zoals: Customer Engagement, Business Central, het Power Platform en de Moderne Werkplek.

Eric Vredeveldt
Directeur
e.vredeveldt@newminds.nl
074-2020992
Plan een afspraak
Neem contact op

Haal alles uit je agrarische activiteiten met Agrio. Laat je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.