Veld

Van contract tot levering: met Agrio leg je alle stappen die bij telers in het veld plaatsvinden, vast. Blijf op de hoogte van de kwaliteit van je partijen en krijg accurate en actuele informatie over keuren, sorteren en opzakken. Stroomlijn alle telergegevens en houd per teler een integrale voorraad bij.

hero pattern

Automatiseer het proces in het veld

Leg inkoopcontracten vast in Agrio en laat de dagelijkse NAK-gegevens automatisch verwerken. Werk vervolgens je keuringen bij om de geschatte opbrengst van het seizoen steeds nauwkeuriger te bepalen. Contracteer het aantal hectare, ras, klasse, maat en eigen gebruik met je teler en werk samen het seizoen door.

Verstuur sorteer- en verpakinstructies om je product klaar te maken voor verlading naar de klant of fabriek. En stuur daarna met een paar klikken de teler een voorschot- of poolafrekening.

Belangrijkste functies

NAK

Dagelijks verwerkt Agrio automatisch de NAK-gegevens. Zo heb je meteen inzicht in hectare-aanpassingen, degradaties en/of geconstateerde ziektes.

Keuren

De geschatte opbrengst per seizoen wordt stapsgewijs duidelijker door de tarreer- en kwaliteitsinformatie uit de proefrooiingen en boxtaxaties die je in Agrio invoert.

Bewerken

Zodra je de sorteer- of verpakkingsopdracht verstuurt, werkt Agrio de geplande positie bij. Zo weet je exact wanneer het gesorteerde en/of verpakte product klaar is.

De voordelen

 • Automatisch koppelen met keurmachine

  Koppel Agrio met je RMA-machine of SmartGrader en voer nooit meer keurgegevens handmatig in.
 • NAK, WebSeed, LBST, GNIS

  Agrio heeft een koppeling met de Nederlandse NAK, maar ook met het Duitse WebSeed, de Deense LBST en de Franse GNIS.
 • Bewaarvergoeding

  Agrio houdt precies bij wanneer er gesorteerd, verpakt en verladen is. Vervolgens berekent Agrio automatisch de bewaarvergoeding en rekent die af.
 • Eenvoudig en overzichtelijk

  Verstuur je sorteeropdrachten en verpakkingsopdrachten gemakkelijk vanuit één overzicht.

NEWMINDS

Branchespecialist

Kies je voor het automatiseren voor je bedrijfsprocessen in de AGF-branche, dan kies je voor Newminds. Met ruim 15 jaar ervaring en meer dan 35 specialisten aan boord zijn wij een ervaren partner voor agrarische bedrijven in binnen- en buitenland. Newminds is onderdeel van Axelio en kan daardoor een breedpalet aan Microsoft bieden zoals: Customer Engagement, Business Central, het Power Platform en de Moderne Werkplek.

Eric Vredeveldt
Directeur
e.vredeveldt@newminds.nl
074-2020992
Ontdek de mogelijkheden van Agrio
Plan een afspraak

Haal alles uit je agrarische activiteiten met Agrio. Laat je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.