hero pattern

Medewerkers aan het woord

 • Nieuwsgierig naar collega’s, klanten en technologie

  Tom van Druten is werkzaam als Teamlead Customer Service en Development bij Newminds. Vanaf zijn start als junior developer heeft hij een snelle en ambitieuze ontwikkeling doorgemaakt, resulterend in zijn huidige rol. Als nuchtere manager stimuleert hij zijn team om op een gezonde manier te groeien en ontwikkelen.

  Tom van Druten - Newminds

 • Altijd wat te leren

  Maak kennis met Francis, één van de vrouwelijke developers bij Newminds. Ze werkt alweer heel wat jaren in de IT-wereld, maar is nog even leergierig als toen ze haar carrière begon. En laat dat nou ontzettend goed passen bij Newminds! Daarom vroegen we haar wat ze van haar werk vindt.

  Francis Koelen - Newminds

 • Ambitie wordt beloond

  In twee jaar tijd van junior naar teamlead doorgroeien? Bij Newminds kan het en Rob is het bewijs. Dat hij er hard voor heeft gewerkt, is wel duidelijk. Maar het zegt ook genoeg over de kansen die je voor jezelf kunt creëren. We gingen in gesprek met Rob en Eric (directeur bij Newminds), om meer over zijn carrière bij Newminds te horen.

  Rob Dekker - Newminds

 • Marko Godeke.jpg

  Creëer je eigen pad

  Wanneer je carrière stil staat, kun je twee dingen doen: stil blijven zitten, of in actie komen. Dat laatste deed Marko. Hij stapte over naar Newminds en creëerde daar z’n eigen unieke functie. Zo wordt hij uitgedaagd en doet hij wat hij écht leuk vindt.

  Marko Godeke - Newminds