Minder werk. Meer verwerken.

Voor verwerkers

Agrio is dé oplossing voor de handel in aardappelen, uien en ander veldgewas. Ontwikkeld mét en vóór telers en handelaren. Agrio rekent af met de frustraties van algemene oplossingen en geeft je inzicht, meer efficiency en tijdsbesparing voor terug. Kies voor voor de oplossing die precies biedt wat je nodig hebt. Niet meer, maar zeker niet minder.

hero pattern

Agrio voor agrarische verwerkers

Met een oplossing gebouwd op Microsoft Business Central en de jarenlange ervaring van Newminds in deze sector. Deze-standaardoplossing in de cloud automatiseert je processen en veel voorkomende handelingen. Verhoog je efficiency en verlaag de kans op fouten. Agrio geeft je inzicht in alle gegevens die ertoe doen, laat je zien wat er speelt in het veld, geeft je fabriek alle data die nodig is, helpt je ook de meest complexe transporten te plannen en maakt je administratie vele malen efficiënter.

Automatiseer je verwerkingsprocessen met Agrio

Veld

Alle gegevens die bij de teler en in het veld verzameld worden vind je terug in Agrio. Van knolindicatie tot afrekeningen op geleverde kwaliteit.

Fabriek

Geef instructies weer op de schermen in de productiehal en beheer je magazijnen. Met Agrio organiseer je o.a. het snijden, kruiden en verpakken van veldgewas. en traceer je je eindproduct terug van consument tot aan de teler.

Transport

Agrio ondersteunt je volledige transportplanning. Van leverancier naar fabriek en van fabriek naar de klant. Met partijadministratie en transportbeheer is het traceren van partijen een fluitje van een cent.

Kantoor

Met Agrio automatiseer je omslachtige en herhalende processen. Bespaar tijd op je administratie, leg alle stappen veilig vast en houdt al je openstaande processen bij.

Wat onze klanten zeggen

Over Agrio

Agrio bestaat sinds 2016 en is ontstaan door samenwerking met verschillende agriculturele partners. Dat was geen luxe, want tot dat moment was er geen standaardoplossing voor de handel en verwerking van aardappels, uien, wortelen en andere veldgewassen. Lees hier wat onze klanten te zeggen hebben over dé standaardoplossing voor hun branche.

Lees alle succesverhalen

Schaap Holland

"De IT is voor Schaap Holland echt de basis van het hele bedrijf.”, vertelt Tom Schaap, IT-manager bij Schaap Holland. “Agrio is wat dat betreft steeds meer met ons meegegroeid.

Lees meer

Aviko

Wie kent de verse friet van Aviko niet? Voor de administratie rondom de aardappelontvangst en voor het aardappelinkoopproces bij de 10 fabrieken, gebruikt Aviko de oplossingen van Newminds, Agrio.

Lees meer

De voordelen voor verwerkers

 • Productie-instructies

  Maak gemakkelijk productie-instructies in één handig overzicht. Voor onder andere sorteren, wassen, snijden of kruiden.
 • Uitgebreide koppelingen

  Koppel je weegbrug met Agrio en verstuur transportopdrachten automatisch naar verschillende vervoerders. Verwerk de aanvragen die via EDI binnenkomen.
 • Uitvoerige kwaliteitscontroles

  Voer kwaliteitsmetingen uit op binnenkomende veldgewassen of geproduceerde eindproducten.
 • Uitbetaling op gemeten kwaliteit

  Betaal je leverancier uit op gemeten gewicht en kwaliteit. Verstuur facturen naar je klant voor de geleverde kwaliteit.
Eric Vredeveldt
Directeur
e.vredeveldt@newminds.nl
074-2020992
Ontdek de mogelijkgheden voor verwerkers
Plan een afspraak

Wil jij alles halen uit je agrarische activiteiten? Laat je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.