Modern Workplace

Dit is de tijd van altijd en overal werken. De werkplek van nu biedt flexibiliteit en toegang tot de gegevens die je nodig hebt. Waar je ook vandaan inlogt. De Modern Workplace is gebaseerd op Microsoft 365. Maar hij vraagt wel om een partner die alles uit deze suite en je IT-omgeving haalt. Newminds Systems is die partner die met je meedenkt en er voor je is als je hem nodig hebt.

hero pattern

Wat is de Modern Workplace?

Microsoft Modern Workplace is een geïntegreerd platform dat verschillende tools en services van Microsoft samenbrengt om een productieve en collaboratieve werkomgeving te creëren. Het platform omvat onder andere Microsoft 365 Azure applicaties, Teams, SharePoint, OneDrive en Microsoft Power Platform. Het stelt medewerkers in staat om effectief samen te werken, informatie te delen, taken te beheren en naadloos te communiceren, ongeacht hun locatie.

Zo helpen we je

Newminds Systems adviseert en optimaliseert jouw ICT-infrastructuur. We zorgen dat je overal en altijd toegang hebt tot systemen en bestanden. Dat al je apparaten verbonden zijn, ook met elkaar. We zorgen voor een waterdicht backup-beleid en voor de hard- en software die voldoet aan jouw wensen en die van je werknemers.

Ontdek alles oplossingen

Advies & Implementatie

Wat werkt voor jou en jouw organisatie het beste op ICT gebied? En hoe regel je dat? Van onze specialisten krijg jij advies én regelen we de implementatie.

Lees meer

Infrastructuur & Inrichting

Logische en efficiënte aansturing van je netwerk, computers, printers, software en noem maar op. Voor jou en jouw medewerkers. Wij richten jouw bedrijf (opnieuw) in.

Lees meer

Preventie & Beveiliging

Problemen vóór zijn voordat ze ontstaan. Doorwerken, zonder afleiding door ICT storingen. Geen last van hackers of malware. Wij beschermen jouw bedrijf, preventief.

Lees meer

Onderhoud & Beveiliging

Jouw systemen in goede conditie houden. Gebruik maken van nieuwe ontwikkelingen en meegaan met de tijd. Wij kijken (op afstand) met je mee.

Lees meer

Houdt ICT simpel

Newminds Systems

Bij Newminds Systems zetten we ons in voor topklasse ICT-beheer en security-oplossingen. Met ons uitgebreide beheer-concept zorgen we ervoor dat jouw organisatie de beste service krijgt, zodat jij je niet hoeft te bekommeren om technische zaken. Wij regelen en onderhouden je computers, werkstations, telefonie, opslag, back-up en de integratie met je klantenbestand. En natuurlijk zorgen we ervoor dat je kunt werken waar en wanneer je maar wilt, op elk device. Met al je gegevens overal en altijd binnen handbereik. Heel efficiënt. Wij hebben alle disciplines in huis om ook jouw organisatie te helpen succesvol te worden en te blijven!