Microsoft Partner

Al meer dan 15 jaar bouwen en ontwikkelen wij oplossingen op een fundament van Microsoft-technologie. Waar Business Central (ERP) de basis is voor de Agrio oplossing, werkt Spatio ook met andere ERP-oplossingen dan die van Microsoft. Als onderdeel van Axelio helpen wij onze klanten ook met andere Microsoft-oplossingen.

hero pattern

Dé ERP-oplossing voor kleine- & middelgrote organisaties

Business Central

Wij helpen je met het succesvol overstappen naar Business Central en het optimaliseren voor jouw organisatie. Daarnaast is Business Central het fundament onder onze branche specifieke oplossingen Agrio en Spatio.

Andere Microsoft oplossingen

Als onderdeel van Axelio bieden wij met de Microsoft oplossingen optimale flexibiliteit vanuit standaardisering. Zo kom je het snelst tot resultaat. Maar wel in duidelijke begrijpelijke stappen. Zo maken en houden we zaken eenvoudig.

Alle Microsoft-oplossingen

Customer Engagement

Customer Engagement is dé CRM-oplossing van Microsoft. Met sales, customer insights en customer service bestaat de oplossing uit drie modules die perfect op elkaar aansluiten, maar ook los van elkaar af te nemen en te gebruiken zijn. Met Customer Engagement creëer je een volledig beeld van alle interacties die jij met je relaties aangaat, zodat je deze tot in de puntjes kunt verbeteren. Dit zorgt ervoor dat je in de toekomst op een effectieve manier alles uit jouw contactmomenten haalt.

Meer Customer Engagement

Power Platform

Het Power Platform van Microsoft bestaat uit een set aan krachtige no/low-code-oplossingen, waarmee je op een eenvoudige manier data ontsluit uit Dynamics 365, Microsoft 365 en andere informatiebronnen. Het platform is op een dusdanige manier ingericht dat je ook met beperkte ontwikkelkennis je eigen apps en oplossingen voor jouw organisatie kunt bouwen.

Meer Power Platform

Modern Workplace

Azure is het platform dat de public cloud diensten van Microsoft online of binnen de eigen omgeving van de organisatie aanbiedt. Hiermee is Azure hét nieuwe alternatief voor de traditionele servers die organisaties eerder gebruikten. Alle data van je organisatie sla je met Azure op een veilige en eenvoudige manier op. En het mooie is: het platform is onbeperkt groot en schaalt op en af afhankelijk van jouw behoefte.

Meer Modern Workplace
Eric Vredeveldt
Directeur
e.vredeveldt@newminds.nl
074-25010008
Ontdek de mogelijkheden van Microsoft
Neem contact op

Haal alles uit de oplossingen van Microsoft. Laat je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.