Over ons

Wij zijn een IT-softwareontwikkelaar die maatwerkoplossingen voor branches ontwikkelt. Dat zijn standaardoplossingen voor specifieke branches op basis van Microsoft Business Central. Daarmee helpen we bedrijven die anders aangewezen zijn op beperkte basisoplossingen of voor hen te complexe, high-end oplossingen. Dit deden we al voor o.a. de AFG Branche en de Field Service Industrie. Newminds is onderdeel van Axelio.

hero pattern

Onze cultuur

Newminds is IT op z’n Hollands; nuchter en wars van onnodige complexiteit. In onze platte organisatie vind je mannen, vrouwen van verschillende leeftijden, afkomst en overtuiging. Want wie je bent vinden we veel belangrijker dat wat je bent. Zolang je maar kunt samenwerken, want dat is onze basis. Dat zie je ook terug in onze projecten en de oplossingen die we samen maken. In ons kantoor staan de deuren open, inclusief die van de directie. En voor onze klanten zijn we toegankelijk en bereikbaar.

Onze werkwijze

Ondernemen is weten waar je heen wilt. Vertel ons je ambities en samen zetten we de route uit naar jouw doel. We begrijpen dat je snel resultaat wilt zien en successen wilt vieren. Daarom verdelen we projecten in fasen zodat we snel impact maken. Het resultaat is een oplossing voor jouw specifieke branche met de flexibiliteit om optimaal aan te sluiten op jouw processen. En omdat groei nooit stopt, zijn onze oplossingen altijd klaar voor de toekomst!

Over Newminds

WIT tevreden klanten.png
100+
Tevreden klanten
2022
Onderdeel van Axelio
WIT medewerkers.png
35+
Medewerkers
WIT opgericht sinds.png
2006
Opgericht
Werken bij header.jpg

Onderdeel van Axelio

Werken bij Newminds

Bij Newminds, onderdeel van Axelio, word je gezien als specialist, waarbij je de mogelijkheid hebt om te groeien buiten je eigen kaders. Wij geloven dat groei verder gaat dan meer verantwoordelijkheid, grotere projecten en meer salaris. Hierbij stimuleren we je om over de randen van jouw specialisme te kijken, zodat jij nóg beter wordt in waar je al toch al zo goed in bent.