Minder handelingen. Meer handel.

Voor handelaren

Agrio is dé oplossing voor de handel in aardappelen, uien en ander veldgewas. Automatiseer de veel voorkomende processen in de pootgoedhandel. Met een oplossing gebouwd op Microsoft Business Central en de jarenlange ervaring van Newminds in de AGF-sector. Agrio rekent af met de frustraties van algemene oplossingen en maakt je administratie makkelijker en efficiënter. Elke dag van elk seizoen.

hero pattern

Agrio voor handelaren

Kies voor de AGF-standaardoplossing in de cloud. Ontwikkeld mét en vóór telers en handelaren. Automatiseer je processen en veel voorkomende handelingen. Verhoog je efficiency en verlaag je kans op fouten. Agrio geeft je inzicht in alle gegevens die ertoe doen en overzicht op je posities. Agrio laat je zien wat er speelt in het veld, geeft je fabriek alle relevante data die nodig is, laat je ook complexe transporten plannen en maakt je administratie vele malen efficiënter.

Automatiseer je handelsprocessen met Agrio

Veld

Agrio houdt informatie centraal en geeft je overzicht op alle gegevens van de teler en uit het veld. Ook bij de ontwikkeling van nieuwe rassen.

Schuur

Agrio koppelt tarreer- en kwaliteitsgegevens aan partijen. En maakt deze informatie meteen zichtbaar op de beeldschermen in de productiehal.

Transport

Direct van leverancier naar klant, of via opslaglocaties: Agrio ondersteunt je hele transportplanning. Met partijadministratie en transportbeheer wordt het traceren van partijen een fluitje van een cent.

Kantoor

Met Agrio automatiseer je omslachtige en herhalende processen. Dat scheelt tijd en fouten in je administratie. Leg het hele seizoen veilig vast en krijg direct inzicht in de posities.

Wat onze klanten zeggen

Over Agrio

Agrio bestaat sinds 2016 en is ontstaan door samenwerking met verschillende agriculturele partners. Dat was geen luxe, want tot dat moment was er geen standaardoplossing voor de handel en verwerking van aardappels, uien, wortelen en andere veldgewassen. Lees hier wat onze klanten te zeggen hebben over dé standaardoplossing voor hun branche.

Lees alle succesverhalen

Schaap Holland

"De IT is voor Schaap Holland echt de basis van het hele bedrijf.”, vertelt Tom Schaap, IT-manager bij Schaap Holland. “Agrio is wat dat betreft steeds meer met ons meegegroeid.

Lees meer

De voordelen van Agrio voor handelaren

 • Contracteren met uitgebreide prijsbepalingsmogelijkheden

  Maak eenvoudig een telercontract of boek een verkoop met Agrio. Kies een template en vul aan met ras, klasse, maat, kwaliteit en heel veel prijsbepalingsmogelijkheden.
 • Uitgebreide koppelingen

  Agrio is volledig geïntegreerd met de NAK, GNIS, LBST en WebSeed. Bemonsteringsdata van RMA of GeJo wordt automatisch ingelezen. Agrio verstuurt Agrio transportopdrachten direct naar verschillende transporteurs. En uiteraard gaan transporten eerst over de automatische weegbrug-koppeli
 • Realtime positie in virtuele maten

  De positie in Agrio is altijd actueel, incl. de laatste proefrooiingen en sorteringen. Ook houdt Agrio de positie bij in 5-millimeter maten. Zo bepaal je eenvoudig per maat hoeveel je nog kunt verkopen.
 • Gemakkelijke telerinstructies

  In één handig overzicht sorteer- en verpak je het veldgewas in gesorteerde en verpakte maten en verstuur je de opdracht naar de teler. Laat een teler in meerdere keren terugmelden via het telerportaal zodat hij de juiste bewaarvergoeding krijgt voor zijn mechanische koeling. Geef hem gelijk een bonus voor het vroeg sorteren.
Eric Vredeveldt
Directeur
e.vredeveldt@newminds.nl
074-2020992
Ontdek de mogelijkgheden voor handelaren
Plan een afspraak

Wil jij alles halen uit je agrarische activiteiten? Laat je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.