Business Central

Wij ontwikkelen zelf oplossingen op een fundament van Microsoft technologie. Daarmee helpen wij bedrijven in specifieke branches om een volgende stap te zetten in organisatie en bedrijfsvoering. Bijvoorbeeld door het automatiseren en digitaliseren van handelingen, processen en werkwijzen.

hero pattern

ERP-oplossing voor kleine en middelgrote bedrijven

Wat is Business Central?

In welke fase je organisatie zich ook bevindt, wij helpen je het maximale uit Business Central te halen. Vertrouw op meer dan 15 jaar ervaring en laat ons jouw bedrijf helpen om ambities waar te maken.

Ontdek de mogelijkheden van

Business Central

Wij helpen je het maximale uit Business Central te halen in welke fase je organisatie zich ook bevindt. Vertrouw op meer dan 15 jaar ervaring en ontdek de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Neem contact op

Overstappen

Wij helpen je met het optimaliseren van Business Central. Zo haal jij er het maximale uit en sluit het naadloos aan op jouw bedrijfsprocessen.

Upgraden

Werk je momenteel met de voorganger van Business Central; NAV of Navision? Wij helpen je met de upgrade naar Business Central.

Optimaliseren

Wij helpen je met het optimaliseren van Business Central zodat je het maximale uit de oplossing haalt en het naadloos aansluit op jouw bedrijfsprocessen en werkwijze.

Eric Vredeveldt
Directeur
e.vredeveldt@newminds.nl
074-2020992
Plan een afspraak
Neem contact op

Haal alles uit Business Central met Newminds. Laat je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.