Axelio versnelt

Sinds 2022 is Newminds onderdeel van Axelio: een groep van Microsoft-specialisten die organisaties helpt met het digitaliseren van hun onderneming. Met kennis van de Microsoft-oplossingen en ervaring in specifieke branches helpen wij met het maken van keuzes en bieden we oplossingen op basis van de Microsoft-technologieën, die jou helpen je ambities waar te maken.

hero pattern

Optimale flexibiliteit vanuit standaardisering

De oplossingen van Axelio

Axelio biedt met Microsoft-oplossingen optimale flexibiliteit vanuit standaardisering. Maar wel in duidelijke en begrijpelijke stappen. Zo maken en houden we zaken eenvoudig. En komen we samen het snelst tot resultaten.

Meer over de Microsoft oplossingen

Customer Engagement (CRM)

Customer Engagement is dé CRM-oplossing van Microsoft. Met sales, customer insights en customer service bestaat de oplossing uit drie modules die perfect op elkaar aansluiten, maar ook los van elkaar af te nemen en te gebruiken zijn. Met Customer Engagement creëer je een volledig beeld van alle interacties die jij met je relaties aangaat, zodat je deze tot in de puntjes kunt verbeteren. Dit zorgt ervoor dat je in de toekomst op een effectieve manier alles uit jouw contactmomenten haalt.

Meer Customer Engagement

Business Central (ERP)

Als onderdeel van Dynamics 365 is Business Central dé ERP-oplossing van Microsoft voor kleine en middelgrote bedrijven. Met Business Central ontwikkel en automatiseer je bedrijfsprocessen, die je met deze oplossing bovendien naadloos op elkaar aan laat sluiten. En het mooie is: je doet dit volledig vanuit de cloud, zodat je altijd en overal sturing kan geven aan jouw organisatie.

Meer Business Central

Power Platform

Het Power Platform van Microsoft bestaat uit een set aan krachtige no/low-code-oplossingen, waarmee je op een eenvoudige manier data ontsluit uit Dynamics 365, Microsoft 365 en andere informatiebronnen. Het platform is op een dusdanige manier ingericht dat je ook met beperkte ontwikkelkennis je eigen apps en oplossingen voor jouw organisatie kunt bouwen.

Meer Power Platform

Modern Workplace

Azure is het platform dat de public cloud diensten van Microsoft online of binnen de eigen omgeving van de organisatie aanbiedt. Hiermee is Azure hét nieuwe alternatief voor de traditionele servers die organisaties eerder gebruikten. Alle data van je organisatie sla je met Azure op een veilige en eenvoudige manier op. En het mooie is: het platform is onbeperkt groot en schaalt op en af afhankelijk van jouw behoefte.

Meer Modern Workplace

Onze werkwijze

Axelio begrijpt jouw unieke digitaliseringsuitdagingen. Elke organisatie heeft zijn eigen vertrekpunten, ontwikkelgebieden en groeipaden. Onze oplossingen zijn gebaseerd op Microsoft-technologie. Daarmee maken we optimale flexibiliteit vanuit standaardisering mogelijk. Op deze manier komen we samen het snelst tot resultaat, maar wel in duidelijke en begrijpbare stappen.

De andere specialisten van Axelio

Bend_CRM.png

BEND

BEND is een van de Microsoft Customer Engagement-specialisten van Axelio. Met hun eigen oplossingen helpen zij onderwijs, non-profitorganisaties en het mkb hun ambities te behalen.

Meer over BEND

Pixelzebra

Pixelzebra is een Microsoft Dynamics 365 Customer Engagement specialist uit Nootdorp. Hun klanten zijn met name actief in de goededoelensector en zakelijke dienstverlening

Meer over Pixelzebra
X Xperit.png

Xperit

Xperit is een Microsoft Business Central ERP-specialist uit Barneveld. Zij bieden oplossingen voor met name groothandels en productiebedrijven.

Meer over Xperit