Voorkom dat tijd je vijand wordt

Als je niet weet wat er gebeurt in het veld, loop je al snel achter de feiten aan. Vaak moet je dan wachten tot het einde van de dag voordat je klussen kunt afronden of doorplannen. Dat betekent ook dat tot die tijd je data niet actueel zijn. Daardoor is je beeld van het serviceproces onvolledig en kun je niet sturen op KPI’s. Je bent vaker bezig met oplossen, terwijl je liever stuurt op voorkomen.

hero pattern

Plan in real-time met Spatio.

Met Spatio kies je voor een real-time verbinding tussen de Spatio app en het grafische planboard. Je ziet altijd waar je buitendienst-medewerkers zijn, wat ze doen, nog moeten doen en al gedaan hebben. Met een paar klikken zie je alle relevante gegevens zoals historie en service-artikelen. Zo kun je als planmanager snel en goed geïnformeerd reageren op actuele ontwikkelingen en problemen voorkomen.

Word proactief met Spatio

Het Spatio Dashboard

Geeft je direct inzicht in de KPI’s die er voor jouw organisatie toe doen. Toont de historie, service-artikelen en andere relevante informatie voor alle klanten.

Real-time inzicht

Weet altijd waar je mensen zijn, wat ze gedaan hebben en nog moeten doen. Krijg ingevulde werkbonnen meteen na het afronden van opdrachten.

Planning power-up

Altijd op de hoogte van materiaalverbruik en voorraden, ook in de bus. Plan gewijzigde afspraken of vervolgafspraken direct door.

De voordelen van real-time inzicht met Spatio

 • Snel schakelen

  Neem sneller en beter onderbouwd beslissingen over je serviceprocessen en je planning.
 • Kijk vooruit

  Bekijk de capaciteit in medewerkers over een langere periode.
 • Goed geïnformeerd

  Krijg meteen toegang tot alle relevante informatie per klant
 • Voorraadbeheer 2.0

  Check en voorspel per buitendienstmedewerker de busvoorraad.

De belangrijkste functionaliteiten

 • Krijg real-time informatie, gesorteerd en ingedeeld om optimaal aan te sluiten bij jouw organisatie en je service-ambities.
 • Zie voor elke klant wat er al gedaan is. Reageer en acteer adequaat op actuele en toekomstige servicevragen.
 • Houd overzicht op het verbruik van je service-artikelen en je voorraad. Ook die in de bussen van medewerkers.
Eelke Arjaan
Sales Manager
e.arjaans@newminds.nl
06-22859260
Ontdek Spatio zelf
Neem contact op

Ik laat je graag zien hoe Spatio jouw organisatie wendbaarder en efficiënter maakt dankzij real-time inzichten. Plan zelf een afspraak in of laat je telefoonnummer achter. Dan bel ik je snel terug.