Transport

Agrio automatiseert herhalende en ingewikkelde processen en geeft je op elk moment inzicht en overzicht. Zo voorkom je zoekwerk, fouten en andere problemen die horen bij losse applicaties en data bijhouden in Excel. Van teler tot klant: met Agrio regel je elke stap van het transport. Of de goederen nu afgehaald worden of via een haven per schip naar de klant getransporteerd, Agrio ondersteunt je met de juiste documentatie.

hero pattern

Automatiseer je transportproces

Leg transporten vast in Agrio en verstuur de documenten automatisch naar de transporteur. Houd de status van het transport bij en factureer klanten automatisch na ontvangst en acceptatie van de goederen. Gaan de goederen de grens over, bijvoorbeeld per vrachtschip? Agrio genereert de vrachtbrieven en helpt je met de juiste documenten voor de douane.

De belangrijkste transport-functionaliteiten van Agrio

Transport-typen

Kies eenvoudig het soort transport: van teler naar klant, van teler naar fabriek, van fabriek naar andere fabriek of van fabriek naar klant.

Exportdocumentatie

Met Agrio regel je simpel en snel de documentatie van exportgoederen. Alle vereiste documenten zijn standaard beschikbaar en klaar voor gebruik.

Keuring

Voer transportkeuringen en bepaal kwaliteit en tarrering van de vracht. Bereken vervolgens bruto- en nettogewicht om het juiste aantal kilo’s met de teler af te rekenen.

De voordelen

  • Instructie naar transporteur, teler en klant

    Verstuur eenvoudig transportopdrachten naar transporteur, klant en teler. Bepaal zelf of je teler en klant laat weten waar de goederen vandaan komen of waar ze heen gaan.
  • Legt ritgegevens vast

    Leg eenvoudig kentekens, trailer-nummers, datums en tijden van laden en lossen vast.
  • Overzicht en inzicht

    Eén handig overzicht voor geplande transporten, van elke teler naar elke klant, en voor voltooide transporten per teler.

NEWMINDS

Branchespecialist

Kies je voor het automatiseren voor je bedrijfsprocessen in de AGF-branche, dan kies je voor Newminds. Met ruim 15 jaar ervaring en meer dan 35 specialisten aan boord zijn wij een ervaren partner voor agrarische bedrijven in binnen- en buitenland. Newminds is onderdeel van Axelio en kan daardoor een breedpalet aan Microsoft bieden zoals: Customer Engagement, Business Central, het Power Platform en de Moderne Werkplek.

Eric Vredeveldt
Directeur
e.vredeveldt@newminds.nl
074-2020992
Ontdek de mogelijkheden van Agrio
Plan een afspraak

Haal alles uit je agrarische activiteiten met Agrio. Laat je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.