Fabriek

Agrio automatiseert herhalende en ingewikkelde processen en geeft je op elk moment inzicht en overzicht. Kies de juiste kwaliteit grondstof voor het meest geschikte eindproduct en leg je volledige productieproces vast: van veldgewas tot eindproduct. Jij houdt de controle en stuurt bij waar nodig. Agrio ondersteunt je bij elke stap.

hero pattern

Automatiseer het proces in de fabriek

Verstuur instructies naar de fabriek voor het wassen, schillen en snijden van veldgewassen. Kruid en/of verpak ze en zet ze op de juiste plek in het magazijn. Weeg de binnenkomende transporten met de weegbrug en accepteer grondstoffen met een acceptatiekeuring. Met Agrio traceer je altijd je eindproduct terug tot aan de teler.

Belangrijkste functionaliteiten

Weegbrug

Dankzij de automatische weegbrugkoppeling weet je precies hoeveel kilo je binnenkrijgt.

Keuring

Registreer de tarreer- en kwaliteitsgegevens van binnenkomende partijen en weet precies welke kwaliteit in welke maat beschikbaar is.

Bewerken

Zet instructies klaar voor wassen, schillen, snijden kruiden, verpakken en meer. En stuur zo moeiteloos de fabriek aan.

De voordelen

 • Verwerk weegbrug-gegevens automatisch

  Meet binnenkomende en uitgaande transporten en leg de kilo’s exact vast.
 • Kwaliteitskeuring voor de registratie van kwaliteit

  Meet de kwaliteit van je partij in verschillende maten. Leg bakcijfers en onderwatergewicht vast.
 • Productie opdrachten

  Geef de fabriek instructies voor de verschillende productiestappen. Kruid en verpak een halffabricaat tot een voor consumptie geschikt eindproduct.
 • Tarra metingen

  Meet de hoeveelheid tarra in je partij en verreken dit met teler of klant.

NEWMINDS

Branchespecialist

Kies je voor het automatiseren voor je bedrijfsprocessen in de AGF-branche, dan kies je voor Newminds. Met ruim 15 jaar ervaring en meer dan 35 specialisten aan boord zijn wij een ervaren partner voor agrarische bedrijven in binnen- en buitenland. Newminds is onderdeel van Axelio en kan daardoor een breedpalet aan Microsoft bieden zoals: Customer Engagement, Business Central, het Power Platform en de Moderne Werkplek.

Eric Vredeveldt
Directeur
e.vredeveldt@newminds.nl
074-2020992
Ontdek de mogelijkheden van Agrio
Plan een afspraak

Haal alles uit je agrarische activiteiten met Agrio. Laat je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.