Grafisch Planbord

Het hart van de SPATIO-oplossing wordt gevormd door het grafisch planbord. Via dit planbord kunnen werkbonnen per buitendienstmedewerker worden gepland. De bonnen verschijnen automatisch op de iPad van de medewerker.

Via de app heeft de medewerker alle relevante informatie bij de hand. Denk hierbij aan de contactgegevens van de klant, de servicehistorie en de beschikbare voorraad. Alle werkzaamheden worden via de app geregistreerd: reistijd, verbruikte materialen en uren. Ook is het mogelijk om checklijsten af te handelen. Na afloop zet de klant een digitale handtekening en wordt de bon naar uw backoffice gestuurd voor verdere afhandeling.

SPATIO is leverbaar in drie versies:

SPATIO [go] – Deze versie bevat het grafisch planbord, de service-app voor de iPad en de Application Programming Interface (API) om de interface met uw eigen ERP-systeem te ontwikkelen.

SPATIO [connect] – Deze versie bevat het grafisch planbord, de service-app voor de iPad en de connector met de servicemodule van Microsoft Dynamics NAV.

SPATIO [full ERP] – Deze versie bevat het grafisch planbord, service-app, connector met de service- en verkoopmodule van NAV en een volledige project- en urenadministratie.

Functionaliteit

Grafisch planbord met drag & drop functionaliteit.

Inzicht in de status van de toegekende opdrachten

Realtime bijsturen in de planning

Mobiele werkbon op de iPad

Meerdere monteurs op één werkbon

Registratie reis- en werktijden

Digitale handtekening

Koppelen foto’s, tekeningen en handleidingen

Integratie met WMS

Veranderingen automatisch teruggekoppeld naar het backoffice-systeem

Project- en urenregistratie

Historie en volgen van serviceartikelen

Voor meer informatie over wat onze oplossingen binnen de Field Service-branche voor uw organisatie kunnen betekenen, neem dan contact met ons op.

Achtergrondinformatie

Bent u op zoek naar een planbord waarmee uw planners razendsnel inzicht hebben in de planning en die altijd én overal toegankelijk is? Dan is het Grafisch Planbord van Newminds iets voor u! Dit planbord geeft in één oogopslag inzicht in de huidige planning en is aan te passen naar de wensen van uw planners. Tevens kan het planbord uitstekend gekoppeld worden aan uw backoffice-systeem en is het geschikt om binnen verschillende branches te gebruiken. Zo kan het planbord gebruikt worden binnen serviceorganisaties om monteurs in de buitendienst in te plannen, maar ook binnen de productie- en transportsector om onder andere machines, vrachtwagens en chauffeurs in te plannen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Ook is het mogelijk om het Grafisch Planbord te koppelen aan onze mobiele applicatie voor servicemedewerkers in de buitendienst, de Mobile Service-app. Deze applicatie maakt het mogelijk dat monteurs werkbonnen/serviceorders kunnen afhandelen op de iPad of iPhone. Als een koppeling met de Mobile Service-app wordt gemaakt, is de status van elke werkbon op elk moment door de planner te volgen. De planner kan op het Grafisch Planbord onder andere zien of de monteur onderweg is, of de monteur bezig is met de afhandeling van de werkbon en wanneer een werkbon wel of niet is afgerond.