Mobile Service

Eén van de mobiele applicaties die Newminds heeft ontwikkeld is de Mobile Service-app, geschikt voor iPad en iPhone. Deze applicatie is gericht op servicemedewerkers in de buitendienst en maakt het mogelijk dat uw medewerkers werkbonnen, met alle relevante klant- en apparatuurinformatie, op de iPad of iPhone ontvangen en kunnen afhandelen. De door de monteur geregistreerde materialen en uren worden direct teruggekoppeld naar uw administratiesysteem. Het grote voordeel van deze applicatie is dat deze zowel online als offline te gebruiken is.

Het is mogelijk om de Mobile Service-app te koppelen aan onze webapplicatie, het Grafisch Planbord. Als een koppeling met het Grafisch Planbord wordt gemaakt, is de status van elke werkbon op elk moment door de planner te volgen. De planner kan op het Grafisch Planbord onder andere zien of de monteur onderweg is, of de monteur bezig is met de afhandeling van de werkbon en wanneer een werkbon wel of niet is afgerond.

Functionaliteiten Mobile Service:

Werkbonnen inzien en buiten kantooruren zelf aanmaken

Registreren van verbruikte materialen

Inzicht in de voorraad

Reserveren of bestellen van materiaal

Tijd- en kilometerregistratie

Foto’s toevoegen aan werkbon

Werkbonnen direct ondertekenen en versturen

Koppeling met uw backoffice-systeem

Naadloze koppeling met het Grafisch Planbord

De kosten voor de Mobile Service-app zijn afhankelijk van het aantal gebruikers. De applicatie is al verkrijgbaar vanaf €45,- per gebruiker per maand. Aanschaf van de applicatie is tevens mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden voor uw organisatie!

Daarnaast heeft Newminds een extra module voor de Mobile Service-app ontwikkeld: Mobile Checklists. Deze module maakt het mogelijk checklists, een soort controlelijsten, toe te voegen aan de applicatie. Hierbij valt te denken aan een inspectierapport of een klanttevredenheidsonderzoek. Klik hier voor meer informatie over deze extra module.

Voor meer informatie, neem contact met ons op of vraag direct uw gratis demo aan!