Integraties

Een solide koppeling tussen Spatio en jouw ERP- en CRM-systemen voorkomt de problemen die kunnen ontstaan door handmatige invoer. Zoals onvolledige informatie en duplicaten. Bovendien kun je dankzij de real-time connectie sneller schakelen, makkelijk rapporten genereren en actuele analyses uitvoeren.

hero pattern

NEWMINDS: Official Microsoft Solution Partner

Microsoft Business Central

Spatio is gebouwd op een fundament van Microsoft Business Central. Net als al onze andere oplossingen. Maar Microsoft ERP-oplossingen zijn zeker niet de enige waarmee wij Spatio kunnen koppelen:

Spatio integreert ook met

AFAS Software

Exact Online

Oracle

Exact Globe+

Odoo

Netsuite OneWorld

Visma.net

SAP Business One

De voordelen van integratie

 • Efficiëntieverbetering

  Door Spatio naadloos te integreren met je ERP-systeem kunnen gegevens zoals werkbonnen, (bus)voorraadniveaus, facturering en klantinformatie automatisch worden gesynchroniseerd. Zo doe je minder handmatig en voorkom je herhalende handelingen. Dat minimaliseert de kans op de fouten die daarbij horen en verhoogt je totale operationele efficiëntie.
 • Verbterde zichtbaarheid & Controle

  Een goede integratie zorgt voor een realtime uitwisseling van gegevens tussen Spatio en ERP. Dat geeft managers en besluitvormers meer en beter inzicht in de activiteiten van de buitendienst. Zo nemen ze beter onderbouwde beslissingen en kunnen ze proactief reageren op operationele uitdagingen.
 • Verbeterde facturering en betalingsprocessen

  Alle relevante informatie over uitgevoerde diensten, materialen en arbeid wordt automatisch bijgewerkt in het ERP-systeem. Dit versnelt het factureringsproces, vermindert het risico op facturatiefouten en bevordert tijdige betalingen van klanten.
 • Verhoogd serviceniveau

  Een integratie geeft buitendienstmedewerkers toegang tot klantinformatie, servicegeschiedenis en contractdetails tijdens hun werk. Zo kunnen ze hun dienstverlening persoonlijker maken en problemen sneller oplossen. Met als resultaat: een hogere klanttevredenheid.
Eelke Arjaans
Sales Manager
e.arjaans@newminds.nl
06-22859260
Ontdek de mogelijkheden van Spatio
Neem contact op

Ik laat je graag de voordelen zien van de integratie van Spatio met je ERP- of CRM-systeem. Laat je telefoonnummer achter en dan bel ik je snel terug.